- Ostre sosy
- Papryki
- Inne
- Nasze Bestsellery
- Nowości
- Promocje
- O nas
- Skala Ostrości
-
Wiedza
- Blog OSTROŻERCY - przepisy i ciekawostki o ostrości
- Dlaczego mój sos nie piecze, czyli czy skala Scoville'a kłamie?
- Dlaczego tak pali, kiedy jem coś ostrego? Słowo o kapsaicynie
- O sosach z papryką i ekstraktem. Jak zmierzyć SHU?
- Dlaczego ostre jedzenie jest dla Ciebie dobre?
- Jak przechowywać ostre sosy?
- Mity o ostrym jedzieniu
- Z ostrymi sosami dookoła świata - AMERYKA PÓŁNOCNA I ŚRODKOWA
- Z ostrymi sosami dookoła świata - AMERYKA POŁUDNIOWA I EUROPA









Ostry sos Lubelskie Słoiki Lubelskie Chipotle 135ml
Słowo od twórców: "To gęsta pasta zrobiona z wędzonych na zimno papryczek Jalapeño i wyjątkowej portugalskiej oliwy z oliwek Picual, Extra Vergine, Monocasta z pierwszego zbioru, prosto od naszego kumpla - portugalsky.pl. Do tego szczypta soli kłodawskiej i… nic ponadto. Posłuży jako pasta do wszelkiego rodzaju kanapek, zapiekanek, również jako dip czy marynata." Uwaga! Wędzone na maksa!
- Odbiór osobisty 0
- Pocztex PUNKT lub AUTOMAT 14.59
- Pocztex KURIER 14.99
- InPost Paczkomaty 24/7 15.79
- Pocztex PUNKT lub AUTOMAT (Pobranie) 15.99
- InPost KURIER 15.99
- Pocztex KURIER (Pobranie) 16.99
- InPost KURIER (Pobranie) 17.99
- InPost Paczkomaty 24/7 (Pobranie) 19.49
- Inpost Paczkomaty PACZKA W WEEKEND 20.99
Lubelskie Słoiki to plantacja chili i przetwórnia zrodzona z miłości do ostrości.
Produkują kraftowe ostre sosy z papryk, które sami uprawiają - a uwierzcie, jest tego trochę!
(byliśmy, widzieliśmy na własne oczy!).
Lubelskie Słoiki stawiają na ogromną różnorodność odmian, a swoje produkty kierują w szczególności do miłośników ostrej kuchni. Ich przewagą są bardzo złożone, niezwykle wręcz dopracowane kompozycje, o jakich wcześniej Wam się nie śniło!
Lubelskie Chipotle
(gęsty sos z wędzonych Jalapeño i oliwy z oliwek Picual - Extra Vergine - Monocasta )
"To gęsta pasta zrobiona z wędzonych na zimno papryczek Jalapeño i wyjątkowej portugalskiej oliwy z oliwek Picual, Extra Vergine, Monocasta z pierwszego zbioru, prosto od naszego kumpla - portugalsky.pl. Do tego szczypta soli kłodawskiej i… nic ponadto. Posłuży jako pasta do wszelkiego rodzaju kanapek, zapiekanek, również jako dip czy marynata. Jeśli smak i zapach dymu drewna owocowego i wyraźna, lecz nie „zabójcza” pikanteria trafia w Twój gust, śmiemy twierdzić, że z tym smakiem trudno będzie Ci się rozstać!"
Musimy przyznać, że jest to najintensywniejsze Chipotle z jakim mieliśmy szansę się zetknąć - polecamy fanom mocno wędzonych smaków! Lubelskie Chipotle zakręci Wam w głowie, zawibruje w nozdrzach i wypiecze w gardło... to wszystko ze smakiem i niezwykłym, autentycznym aromatem :)
Skład: wędzona na zimno papryka Jalapeño, portugalska oliwa z oliwek Picual - Extra Vergine - Monocasta z pierwszego zbioru, kamienna sól kłodawska.
Po otwarciu trzymaj w lodówce
Kraj pochodzenia: Polska!
Pojemność: 135ml
-
Mateusz W. (2023-04-07)OstrośćZapachSmakDla fanów wędzonych rzeczy pozycja obowiązkowa. Ostrość z takiego typu dla każdego- początkujący będzie zadowolony i da radę a zaawansowany coś tam wyczuje
-
Polecamy
-
Produkty podobne
-
Inni Klienci kupili również