
Grzyby w ostrym sosie? Niemożliwe? A jednak!
Przygotuj się na prawdziwe grzybowe szaleństwo z ostrem sosem Torchbearer Mushroom Mayhem!
Ten wyjątkowy sos łączy w sobie głębię smaków umami pochodzących z grzybów Shiitake i aromatycznych pieczarek Portobello z potężnym uderzeniem papryczek Habanero i Trinidad Scorpion.
To połączenie sprawia, że każda kropla to eksplozja umami i ostrości, której nie tylko długo nie zapomnisz – ale wręcz będziesz się jej domagać…
Przyjemnie gęsty i esencjonalny, z wyrazistą „mięsną” nutą (to właśnie smak umami, podkręcony przyprawami!) ma szansę stać się Twoim ulubionym ostrym sosem! (a jest totalnie wegański, jak coś!)
Nawet jak nie przepadasz za ideą grzybów, to ten sos może zmienić Twoje zdanie o tym smaku – zwłaszcza, że pojawiają się w nim nuty steka! (serio)
Sos pojawił się w 20 sezonie kultowego programu HOT ONES!

Sos Torchbearer Mushroom Mayhem będzie wprost idealny do wszelakich mięs, zwłaszcza z grilla czy steków, kanapek, tofu czy skrzydełek – wszędzie tam, gdzie chcesz dodać głębi smaku. Marynaty! Będzie ich królem. Ale tak naprawdę dzięki swojej unikalnej kompozycji, Mushroom Mayhem doskonale podkreśli smak praktycznie wszystkiego – spróbuj go z jajkami, pastrami, pieczonymi ziemniakami i szarpaną wieprzowiną!
Składniki: ocet z czerwonego wina, pasta pomidorowa, woda, papryka Habanero, cukier brązowy, papryka Scorpion, mandarynki, chrzan, czosnek, melasa, pieprz czarny, sól, grzyby Shiitake w proszku, grzyby pieczarka Portobello w proszku, ziele angielskie, papryka
Pojemność: 148 ml
Kraj pochodzenia: USA
Poziom ostrości w skali Scoville'a: brak danych
Poziom ostrości w skali Ostrożerców:

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.